353"/
369"/
373"/
374"/

Distributie

Verhoek verdeelt uw goederen in Europa onder eigen regie.

Dat wil zeggen dat wij het totale traject van A tot Z zelf onder controle houden.
Dit is een enorm voordeel en verhoogt de service voor u als relatie maar ook naar uw ontvangers.
Het wagenpark welke wij hiervoor inzetten is via GPS satelliet communicatie direct traceerbaar. Zo kunnen wij u op elk moment van de dag informeren waar uw zending zich bevindt.

Specialismen
Verhoek heeft zich de afgelopen jaren een echte "ketenregisseur" getoond.
Voor grote relaties verzorgt Verhoek het hele traject vanaf de fabrikant tot in de shop. Additioneel bedienen wij ook voor deze opdrachtgevers de private markt.
Naast de distributie van general cargo zijn ook specialisaties in de fijnmazige distributie een must!
Een van onze specialisaties betreft de distributie van lange en ondeelbare producten zoals tapijtrollen.
Daarnaast is ook de distributie van karpetten een belangrijke service. Kwetsbare en moeilijk te handlen goederen is onze specialiteit.

Verhoek, uw partner voor de distributie van interieurproducten? Neem contact met ons op!

Focuslanden, Vestigingen en Partners
Verhoek bedient met haar distributie-services bijna geheel Europa met de focus op de Benelux, Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Denemarken. Met 12 eigen vestigingen bedienen wij al deze landen onder eigen regie. In diverse landen van Europa werken wij al decennialang met professionele partners. Enerzijds gespecialiseerd in general cargo anderzijds in lange en kwetsbare goederen zoals tapijtrollen. Door de jarenlange ervaring met kwetsbare producten hebben deze partners aangetoond volledig geïntegreerd en volwaardige partners te zijn en perfect in het gedachtegoed van Verhoek en haar klanten passen.

Middels een goed uitgebalanceerd communicatienetwerk zijn wij in staat u ook in deze distributienetwerken te voorzien van actuele informatie over uw zendingen.

Meer weten? Bel of mail ons.