348"/
344"/
345"/

Vacature Internationaal Vrachtwagenchauffeur

Verhoek Europe is een internationale logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in het transport van met name vloerbedekking, deuren en op maat gesneden logistieke oplossingen voor diverse branches. Verhoek Europe onderscheidt zich door een no-nonsense en enthousiaste bedrijfscultuur, waar vakmanschap en ervaring hoog in het vaandel staan. Met de oorsprong in Genemuiden is Verhoek Europe uitgegroeid tot professionele, grensverleggende en klantgerichte organisatie. Met vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Engeland werkt Verhoek met ongeveer 900 medewerkers vanuit 12 vestigingen. Op onze hoofdvestiging in Genemuiden zijn wij op zoek naar:

Internationaal Vrachtwagenchauffeur

 

Werkzaamheden

Vanuit Genemuiden rijd je naar verschillende mooie landen in Europa zoals Italië, Denemarken, Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, Scandinavië en natuurlijk naar de landen waar wij gevestigd zijn. Als Internationaal Vrachtwagenchauffeur ben jij het gezicht van het bedrijf. Naast de verantwoording die je hebt voor het goederenvervoer, is communicatie met klanten daarom een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden.

 

Je profiel

·          Je bent in het bezit van Rijbewijs B en CE of hebt de ambitie om deze te halen*;

·          Je hebt een MBO werk- en denkniveau;

·          Je bent servicegericht en gaat graag met klanten om;

·          Je hebt passie voor je vak en zit met veel plezier achter het stuur.

 

Wij bieden

·          Werk in een succesvol, dynamisch en waarden gedreven familiebedrijf;

·          Doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden;

·          Marktconforme arbeidsvoorwaarden (cao Beroepsgoederenvervoer);

·          Goede pensioenregeling;

·          Collectiviteitskorting op diverse zorgverzekeringen.

 

Geïnteresseerd?

Ben jij geïnteresseerd en woonachtig in Overijssel, Gelderland, Friesland, Drenthe of Flevoland? Dan ontvangen wij graag jouw cv en korte motivatie op emailadres: hr@verhoek-europe.com. Voor nadere informatie of eventuele vragen kun je ook bellen met Martijn Borggreve op telefoonnummer: 038-3851111 of 06 51436215.

 

* indien je nog niet beschikt over het C/CE rijbewijs, kan deze via onze Verhoek Academy kosteloos behaald worden. Zie de vacature Opleiding Vrachtwagenchauffeur op onze website.