348"/
344"/
345"/

Vacature heftruck-/reachtruckchauffeurs 

Heb jij ervaring met een heftruck en/of reachtruck en ben je toe aan een nieuwe baan? Dan heeft Verhoek Europe een uitdaging voor jou! Heftruck certificaat verlopen? Geen probleem die kun je bij ons opnieuw kosteloos behalen.

Verhoek Europe is een internationale logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in het transport van met name vloerbedekking, deuren en op maat gesneden logistieke oplossingen voor diverse branches. Verhoek Europe onderscheidt zich door een no-nonsense en enthousiaste bedrijfscultuur, waar vakmanschap en ervaring hoog in het vaandel staan. Met de oorsprong in Genemuiden is Verhoek Europe uitgegroeid tot professionele, grensverleggende en klantgerichte organisatie. Met vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Engeland werkt Verhoek met ongeveer 900 medewerkers vanuit 12 vestigingen. Op onze hoofdvestiging in Genemuiden zijn wij voor ons warehouse op zoek naar enthousiaste:

HEFTRUCK-/REACTRUCKCHAUFFEURS 2 PLOEGEN

Werkzaamheden
Als Heftruckchauffeur ben je met jouw heftruck en/of reachtruck dagelijks bezig met het laden en lossen van onze vrachtwagens. De werkzaamheden vinden plaats in een 2 ploegensysteem. Hierdoor realiseren wij een 24 uurs bezetting in ons magazijn. De ploegen worden in overleg met jou afgestemd.

Profiel

  • Je bent bereid om in een 2 ploegensysteem (dag/nacht)  te werken van maandag t/m zaterdag;
  • Je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat of je hebt de wens en competenties om een heftruckcertificaat te behalen;
  • Je kunt situaties goed inschatten en werkt nauwkeurig;
  • Je bent in staat om dieptes goed in te schatten in verband met het rijden met een tapijtdoorn op de heftruck.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een actieve en flexibele werkinstelling.

Wij bieden

  • Vaste ploegentoeslag van 11,25% en een toeslag voor de zaterdaguren van 50,00%;
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden (cao Beroepsgoederenvervoer) op basis van leeftijd en ervaring;
  • Werken bij een succesvol, op en top transport- en familiebedrijf met doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • De mogelijkheid om kosteloos het heftruckcertificaat te behalen;
  • Goede pensioenregeling en collectiviteitskorting op diverse zorgverzekeringen.

Geïnteresseerd?
Ben jij geïnteresseerd en woonachtig in omgeving Genemuiden, Hasselt, Zwolle, Kampen, Emmeloord of bijvoorbeeld Meppel? Dan ontvangen wij graag jouw cv en korte motivatie via hr@verhoek-europe.com . Voor eventuele vragen over deze functie kun je contact opnemen met Henk Fix op telefoonnummer +31 38 385 2643.