348"/
344"/
345"/

Vacature rangeerder

Vind jij het mooi om met groot materieel te rijden? Als je ervaring hebt met een bakwagen, vrachtwagen, terminal- of landbouwtrekker en toe bent aan een nieuwe uitdaging, heeft Verhoek Europe een mooie baan voor jou!

Verhoek Europe is een internationale logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in het transport van met name vloerbedekking, deuren en op maat gesneden logistieke oplossingen voor diverse branches. Verhoek Europe onderscheidt zich door een no-nonsense en enthousiaste bedrijfscultuur, waar vakmanschap en ervaring hoog in het vaandel staan. Met de oorsprong in Genemuiden is Verhoek Europe uitgegroeid tot professionele, grensverleggende en klantgerichte organisatie. Met vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Engeland werkt Verhoek met ongeveer 900 medewerkers vanuit 12 vestigingen. Op onze hoofdvestiging in Genemuiden zijn wij voor ons warehouse op zoek naar enthousiaste:

Rangeerders 2 ploegen

Werkzaamheden

Als rangeerder ben je verantwoordelijk voor het verplaatsen van trailers en aanhangers op het terrein van Verhoek Europe en op het industrieterrein van Genemuiden. De werkzaamheden vinden plaats in een 2 ploegensysteem. De dagdienst is van 06.00 uur tot 15.00 uur. De middag-/avonddienst is van 15.00 uur tot 24.00 uur. Eén keer per 4 weken werk je een zaterdag van 06.00 tot 17.00 uur.

Profiel

  • Je rijdt nu op een bakwagen, vrachtwagen, terminal- of landbouwtrekker en bent toe aan een nieuwe uitdaging;
  • Je weet goed in te schatten hoe je het beschikbare materiaal zo efficiënt en veilig mogelijk kunt inzetten;
  • Je kan goed communiceren met opdrachtgever en ontvanger, bent klantvriendelijk en draagt zo bij aan een hoog servicelevel;
  • Je bent fulltime beschikbaar en bereid om in een 2 ploegensysteem te werken;
  • Je bent in het bezit van een T en/of C rijbewijs.

Wij bieden

  • Vaste ploegen toeslag van 11,25% en een toeslag voor de zaterdaguren van 50,00%;
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden (cao Beroepsgoederenvervoer) op basis van leeftijd en ervaring;
  • Werken bij een succesvol, op en top transport- en familiebedrijf met doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Goede pensioenregeling en collectiviteitskorting op diverse zorgverzekeringen.

Geïnteresseerd?
Ben jij geïnteresseerd en woonachtig in omgeving Genemuiden, Hasselt, Zwolle, Kampen, Emmeloord of bijvoorbeeld Meppel? Wij ontvangen graag jou cv en korte motivatie via hr@verhoek-europe.com voor eventuele vragen over deze functie kun je contact opnemen met Henk Fix op telefoonnummer +31 38 385 2643.