348"/
344"/
345"/

Vacature Projectmanager TMS

Verhoek Europe is een internationaal logistiek dienstverlener welke in 1953 is opgericht. Verhoek Europe is hoofdzakelijk actief in het rollen- en deurenlogistiek. Op dit moment is er een distributienetwerk met 12 vestigingen, 7 in Duitsland, 2 sorteringcentra in België, 1 in Wakefield, 1 in Iasi (Roemenië) en het hoofdkantoor staat in Genemuiden. Alle vestigingen zijn enorm verweven met elkaar en de hoofdvestiging fungeert als een Shared Service Center. Het wagenpark bestaat uit ongeveer 450 vrachtwagens en het personeelbestand bestaat uit ongeveer 900 werknemers. Op onze hoofdvestiging in Genemuiden zijn wij op zoek naar een fulltime Projectmanager TMS

Het betreft een fulltime dienstverband of project (a.i.) aanvankelijk voor de periode van een jaar. 

 

Het project

Verhoek Europe werkt met een eigen ontwikkeld Transport Management Systeem (TMS) welke vanaf 2003 stapsgewijs is geïmplementeerd. Het huidige systeem voldoet niet meer aan de wensen en is niet toekomstproof. Het doel is daarom dat er een nieuw TMS systeem komt die het hart van Verhoek Europe vormt en die door alle vestingen uniform wordt gebruikt. Door de integrale insteek willen we de gewenste processen in TMS onderbrengen en op elkaar afstemmen. Het nieuwe systeem moet de benodigde functionaliteit bevatten die efficiency mogelijk maakt en de inzichtelijkheid vergroot. Ook de bestaande systemen moeten hierbij onder de loep worden genomen in hoeverre deze bruikbaar en/of noodzakelijk zijn in combinatie met een nieuw TMS systeem. Het systeem moet flexibel zijn met interfaces en integraties.

De Projectmanager

Als Projectmanager zet je de managementkwaliteiten en –kennis in om de werkgroepen, stuurgroep en board tot experts en specialisten, te laten samenwerken tot het resultaat. Jij bent verantwoordelijk voor het functioneel sturing geven aan deze projectteams en werkgroepen. Je weet daarbij coachend op te treden i.v.m. impact op de organisatie. Als Projectmanager neem en geef je verantwoordelijkheid, bent duidelijk en communicatief sterk. Verder heb je de volgende achtergrond en werkervaring:

  • Bedrijfskundige en logistieke achtergrond met een integrale (internationale) projectbenadering;
  • Goede referenties met procesoptimalisering en implementatie van grote IT en/of ERP systemen, ervaring met TMS is een pré;
  • Ervaring met projectfasering en projectbeheersing van implementatie tot aan de nazorgfase;
  • Kennis van de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Onafhankelijk/neutraal/helicopterview.

 Wij bieden

  • Werk in een succesvol, waarden gedreven familiebedrijf;
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden;
  • Goede pensioenregeling;
  • Collectiviteitskorting op diverse zorgverzekeringen.

Geïnteresseerd?
Je sollicitatie kun je richten aan Verhoek Beheer B.V., Afdeling HR, Postbus 132, 8280 AC Genemuiden of per e-mail: hr@verhoek-europe.com. Voor nadere informatie of eventuele vragen kun je ook bellen met Claudia Verhoek, telefoonnummer: 038-3851111.