348"/
344"/
345"/

Vacature Flex Vrachtwagenchauffeur

 

Verhoek Europe is een internationale logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in het transport van met name vloerbedekking, deuren en op maat gesneden logistieke oplossingen voor diverse branches. Verhoek Europe onderscheidt zich door een no-nonsense en enthousiaste bedrijfscultuur, waar vakmanschap en ervaring hoog in het vaandel staan. Met de oorsprong in Genemuiden is Verhoek Europe uitgegroeid tot professionele, grensverleggende en klantgerichte organisatie. Met vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Engeland werkt Verhoek met ongeveer 950 medewerkers vanuit 12 vestigingen. Voor de standplaats Genemuiden hebben wij meerdere mogelijkheden als

Flex Vrachtwagenchauffeur

Werkzaamheden

Heb jij passie voor transport, maar ben je niet fulltime beschikbaar omdat je al parttime werkt, met pensioen / de VUT bent of simpelweg een parttime uitdaging zoekt? Bij Verhoek Europe kan je op de dagen die jou schikken aan de slag als Nationaal- of Internationaal Vrachtwagenchauffeur! Een volledige werkweek of fulltime dienstverband is natuurlijk ook mogelijk.

Vanuit Genemuiden rijd je naar verschillende klanten in Nederland of naar mooie landen in Europa zoals Italië, Denemarken, Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, Scandinavië en natuurlijk de landen waar wij gevestigd zijn.

Je profiel

·         Je bent in het bezit van Rijbewijs B, C(E);

·         Je hebt een MBO werk- en denkniveau;

·         Je bent het gezicht van Verhoek Europe dus servicegericht en gaat graag met klanten om;

·         Je hebt passie voor je vak en zit met veel plezier achter het stuur.

Wij bieden

·         Flexibiliteit die past bij jouw wensen en ambities;

·         Werk in een succesvol, dynamisch en waarden gedreven familiebedrijf;

·         Marktconforme arbeidsvoorwaarden (cao Beroepsgoederenvervoer);

Geïnteresseerd?

Je sollicitatie kun je richten aan Verhoek Beheer B.V., Afdeling HR, Postbus 132, 8280 AC Genemuiden of per e-mail: hr@verhoek-europe.com. Voor nadere informatie of eventuele vragen kun je ook bellen met Martijn Borggreve op telefoonnummer: 038-3851111 of 06 51436215.