348"/
344"/
345"/

Vacature Medior Systeembeheerder

 

Verhoek Europe is een internationale logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in het transport van met name vloerbedekking, deuren en op maat gesneden logistieke oplossingen voor diverse branches. Verhoek Europe onderscheidt zich door een no-nonsense en enthousiaste bedrijfscultuur, waar vakmanschap en ervaring hoog in het vaandel staan. Met de oorsprong in Genemuiden is Verhoek Europe uitgegroeid tot professionele, grensverleggende en klantgerichte organisatie. Met vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Engeland werkt Verhoek met ongeveer 950 medewerkers vanuit 12 vestigingen. Op onze hoofdvestiging in Genemuiden zijn wij op zoek naar een:

Medior Systeembeheerder

Werkzaamheden
Als systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de IT infrastructuur van Verhoek Europe. Hieronder vallen alle werkzaamheden die te maken hebben met het beheer van de applicaties, servers, netwerken, het oplossen en voorkomen van storingen en het automatiseren van routinematige taken. Daarnaast ben je actief betrokken bij nieuwe projecten en draai je mee in storingsdiensten.

Profiel

·         Je hebt een relevante MBO+/HBO (ICT) opleiding afgerond en enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;

·         Je hebt kennis van:

o   Microsoft serverproducten, o.a. SQL en Exchange;

o   Virtualisatie (VMware) en Veeam;

o   Netwerken (routing/switching);

o   Diverse storage en back-up oplossingen;

o   Linux, Sophos, powershell en VOIP is een pre.

·         Je bent klantgericht, oplossingsgericht en communicatief;

·         Je werkt nauwkeurig, ambitieus en proactief;

·         Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift. Beheersing van Duits is een pré;

·         Je hebt een B-rijbewijs.

Wij bieden

·         Werk in een succesvol, dynamisch en waarden gedreven familiebedrijf;

·         Doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden;

·         Marktconforme arbeidsvoorwaarden (cao Beroepsgoederenvervoer);

·         Goede pensioenregeling;

·         Collectiviteitskorting op diverse zorgverzekeringen.

Geïnteresseerd?

Je sollicitatie kun je richten aan Verhoek Beheer B.V., Afdeling HR, Postbus 132, 8280 AC Genemuiden of per e-mail: hr@verhoek-europe.com. Voor nadere informatie of eventuele vragen kun je ook bellen met dhr. Selles op telefoonnummer: 038-3851111.