348"/
344"/
345"/

Bezoek Eurofractie SGP-CU

GENEMUIDEN - Een dag voor de Europese verkiezingen krijgt Verhoek Europe bezoek van de lijsttrekkers van de Eurofractie van ChristenUnie-SGP. Op 22 mei komen zij naar Zwartewaterland om samen met lokale politici het belang van Europa voor internationaal transport te benadrukken.

"Een sterke, veilige en groene Europese transportsector is belangrijk voor Nederland en voor de Europese interne markt." Er moeten volgens CU-SGP betere en veiligere parkeerplaatsen komen langs de Europese wegen. "Ook is het belangrijk dat sociale wetgeving, bijvoorbeeld op het gebied van salaris voor wegvervoerders, overal op dezelfde manier gehandhaafd wordt."

Europa is dichterbij dan veel mensen denken, aldus CU-SGP. "Het heeft invloed op vervoer, landbouw, leefomgeving en nog meer terreinen. Daarom is het belangrijk te gaan stemmen op 23 mei."

Verhoek Europe heeft met veel Europese thema’s te maken. "De Eurofractie laat zich dan ook graag informeren over de gevolgen van Europese regelgeving, maar bijvoorbeeld ook wat de Brexit voor Verhoek betekent, en hoe Verhoek Europe zich daarop heeft voorbereid. Volgende week kunt u als inwoner van Zwartewaterland een flyer verwachten, waarin alle thema’s nog eens worden belicht en uitgelegd."