348"/
344"/
345"/

Vacature Senior IT Servicedeskmedewerker

Heb jij inmiddels een aantal jaren ervaring als IT helpdesk-/servicedeskmedewerker, Support Engineer, IT Frontofficemedewerker of in een vergelijkbare functie? En ben je toe aan de volgende stap in je loopbaan? Wij hebben een mooie uitdaging voor een communicatief sterke IT-professional die onze IT servicedesk optimaal kan laten functioneren.

Wij zijn Verhoek Europe. Een internationale logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in het transport van met name vloerbedekking, deuren en op maat gesneden logistieke oplossingen voor diverse branches. Verhoek Europe onderscheidt zich door een no-nonsense en enthousiaste bedrijfscultuur, waar vakmanschap en ervaring hoog in het vaandel staan. Met de oorsprong in Genemuiden is Verhoek Europe uitgegroeid tot professionele, grensverleggende en klantgerichte organisatie. Met vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Engeland werkt Verhoek met ongeveer 900 medewerkers vanuit 12 vestigingen. Op onze hoofdvestiging in Genemuiden zijn wij op zoek naar een communicatief sterke

Senior IT Servicedeskmedewerker


Werkzaamheden

Als senior medewerker van de IT servicedesk sta je, zowel nationaal als internationaal, jouw collega’s professioneel te woord. Denk hierbij aan vragen en incidenten over het technisch functioneren van de IT omgeving en het gebruik van diverse applicaties. Als senior ben jij de kartrekker van de IT servicedesk die jij vormt samen met jouw 2 directe collega’s; Jij zorgt voor de juiste kwaliteit, prioriteit en snelheid in de afhandeling van de werkzaamheden. Je stuurt en motiveert daarbij jouw directe collega’s waar nodig.

Profiel

Om onze collega’s optimaal support te kunnen bieden, vragen wij het volgende van een senior helpdeskmedewerker: 

  • MBO+ of HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring in een soortgelijke functie;
  • Klantgerichte instelling en het vermogen om jouw directe collega’s hierin te sturen en te motiveren;
  • Beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal.

Wij bieden

  • Werk in een succesvol, dynamisch en waarden gedreven familiebedrijf;
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden (cao Beroepsgoederenvervoer);
  • Goede pensioenregeling;
  • Collectiviteitskorting op diverse zorgverzekeringen.

Geïnteresseerd?
Ben jij geïnteresseerd en woonachtig in omgeving Genemuiden, Hasselt, Zwolle, Kampen, Emmeloord, Steenwijk of bijvoorbeeld Meppel? Dan zien wij jouw cv en korte motivatie graag tegemoet op hr@verhoek-europe.com. Voor nadere informatie of eventuele vragen kun je ook bellen met dhr. Selles op telefoonnummer: 038-3851111.