348"/
344"/
345"/

Vacature Senior Servicedesk medewerker

 

Ben jij de techneut die door de familie altijd wordt ingeschakeld voor alle vragen over ICT en los jij deze altijd met twee vingers in je neus op? Dan hebben wij de baan voor jou als senior Servicedesk medewerker bij Verhoek Europe. Jij bent namelijk dé specialist op het gebied van ICT service verlenen en dit doe je door alle vragen van collega’s zo goed mogelijk op te pakken en te beantwoorden.

Als senior medewerker van de IT Servicedesk sta je, zowel nationaal als internationaal, jouw collega’s professioneel te woord. Denk hierbij aan vragen en incidenten over het technisch functioneren van de IT omgeving en het gebruik van diverse applicaties. Als senior ben jij de kartrekker van de IT Servicedesk die jij vormt samen met jouw 2 directe collega’s; Jij zorgt voor de juiste kwaliteit, prioriteit en snelheid in de afhandeling van de werkzaamheden. Je stuurt en motiveert daarbij jouw directe collega’s waar nodig.

Hebben wij zojuist jouw droombaan omschreven en ben je benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben?

·         Wij bieden een goed salaris passend bij je relevante werkervaring;

·         Een fulltime jaarcontract, met intentie tot onbepaalde tijd;

·         Flexibele werktijden binnen kantoortijden;

·         Leuke collega’s;

·         24 vakantiedagen, 3,5 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband;

·         Doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden;

·         Reiskostenvergoeding;

·         Werken bij een internationaal familiebedrijf;

·         Mogelijkheid tot thuiswerken, inclusief ingerichte thuiswerkplek.

Klinkt goed! Maar waar kom ik te werken?

Werken bij Verhoek Europe als System Integrator betekent werken bij een internationale logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in het transport van lengtegoederen zoals vloerbedekking, industriële deuren en zonwering. Wij onderscheiden ons door een no-nonsense en enthousiaste bedrijfscultuur, waar vakmanschap en ervaring hoog in het vaandel staan. Onze oorsprong ligt in Genemuiden en wij zijn uitgegroeid tot professionele, grensverleggende en klantgerichte organisatie waar wij trots op zijn. Met vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Engeland en Tsjechië werken wij met ongeveer 900 medewerkers vanuit 12 vestigingen.

Op de afdeling waar jij komt te werken geniet je veel vrijheid, collega’s werken samen op basis van gelijkwaardigheid. Het team bestaat uit 13 enthousiaste en gecommitteerde medewerkers en er hangt een gemoedelijke sfeer op de afdeling.

Wil jij onze nieuwe collega worden? Dan neem jij het volgende mee:

·         Je hebt minimaal MBO 4 werk- en denkniveau;

·         Werkervaring in een soortgelijke rol;

·         Ervaring in de transport en logistieke sector is een pré;

·         Sociale- en communicatieve skills, je bent duidelijk en weet je te verplaatsen in je collega;

·         Klantgerichte instelling en het vermogen om jouw directe collega’s hierin te sturen en te motiveren; 

·         Een goede beheersing van de Nederlandse, Duitse- en Engelse taal om zo alle collega’s goed te woord te staan;

·         Je bent leergierig ingesteld, je wilt alle ins en outs van ons werkproces weten om zo een onmisbare Servicedesk medewerker te worden!

Vragen of graag solliciteren?

Reageer dan door jouw cv en motivatie te sturen naar hr@verhoek-europe.com of neem telefonisch contact op met Rudy Selles via 038-3851111.