348"/
344"/
345"/

Nieuwe aandeelhouders versterken Verhoek Europe

Genemuiden, 10 oktober 2022 - Verhoek Europe heeft overeenstemming bereikt met Henk Verhoek, Sjoerd Stiksma en Hans van Eenennaam over de aankoop van het aandelenpakket. Met deze transactie versterkt Verhoek Europe haar positie en is de weg vrij voor investeringen gericht op de continuïteit en ontplooiing van de organisatie.

De aandeelhouders van Verhoek Europe hebben in het belang van de organisatie en haar medewerkers ervoor gekozen op zoek te gaan naar nieuwe investeerders. Op vrijdag 7 oktober 2022 hebben de broers Doeke Verhoek, Jan Verhoek en Jaap Verhoek hun aandelen overgedragen aan hun broer Henk Verhoek en de investeerders Sjoerd Stiksma en Hans van Eenennaam. Hiermee is de continuïteit van Verhoek Europe gewaarborgd.

Meije Smink, CEO Verhoek Europe, zegt: ‘’We zijn verheugd dat we met Henk Verhoek, Sjoerd Stiksma en Hans van Eenennaam drie partners hebben die de toekomstvisie van Verhoek Europe ondersteunen. Samen met onze medewerkers bouwen we verder aan de groei en ontwikkeling van Verhoek Europe. De focus ligt hierbij op het leveren van een betrouwbare logistieke dienstverlening voor onze klanten. Wij kijken vol vertrouwen naar de toekomst.’’

Verhoek Europe is een internationale logistiek dienstverlener, uniek in het vervoer van lengtegoederen. De dagelijkse business bestaat onder andere uit rollen tapijt, kunstgras en industriële deuren. Het bedrijf onderscheidt zich door een groot distributienetwerk met meerdere vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Tsjechië en Engeland. Verhoek Europe beschikt over 100.000m2 warehouseoppervlakte, telt 900 medewerkers en heeft dagelijks 450 trucks onderweg.

Persfoto - nieuwe aandeelhouders versterken Verhoek Europe