348"/
344"/
345"/

Verhoek Europe breidt uit

GENEMUIDEN – Verhoek Europe breidt haar activiteiten verder uit en neemt daarom eind 2023 haar intrek op bedrijventerrein H2O Hattemerbroek. Vanwege de ambitie om de XL-logistics tak verder te laten groeien is er gezocht naar een geschikte locatie om deze plannen te verwezenlijken. Deze locatie is in samenwerking met Borghese Logistics gevonden op het nieuwe bedrijventerrein H20 Hattemerbroek.

Het nieuwe pand van Verhoek Europe bestaat straks uit een warehouse van circa 10.000m­­2 met 650m2 verdiepingsvloer en 600m2 kantoorruimte. Het pand wordt volledig ingezet voor de afdeling XL-logistics, welke om deze reden verhuist van de vestiging in Genemuiden naar Hattemerbroek. Door de centrale ligging van het bedrijventerrein en de extra opslagruimte is er een perfecte uitgangspositie gecreëerd voor het verder uitbreiden van de XL-logistics tak binnen Verhoek Europe.

Borghese Logistics heeft in samenwerking met Mies Architectuur zorg gedragen voor de ontwikkeling van het plan. Hierbij is gekozen voor een gasloos en volledig elektrisch complex, wat hierdoor de BREEAM – very good certificering ontvangt. Pleijsier Bouw is verantwoordelijk voor de realisatie van het nieuwe complex. Naar verwachting vindt de oplevering plaats in Q4 van 2023.

Verhoek Europe: ‘‘Wij zijn blij met deze ontwikkeling die het mogelijk maakt om onze groeiambities voor XL-logistics in te vullen. De logistieke organisatie van zonweringen, industriële deuren en andere lengtegoederen vraagt een andere aanpak dan het vervoer van rollen tapijt, karpetten en pallets. Om deze reden hebben we voor een nieuw pand gekozen die zich volledig richt op XL-logistics. Daarnaast biedt het ons in Genemuiden de mogelijkheid om te focussen op onze core business; het vervoeren van rollen door Europa en het Verenigd Koninkrijk. Samen met onze medewerkers en klanten willen wij hier een mooi succes van maken’.

 

 

Verhoek Europe

PAND H2O Hattemerbroek