380"/
328"/
329"/
532"/

Transport 

Verhoek verzorgt met een modern wagenpark, uitgerust met satelliet communicatie, uw deel- en complete ladingen door bijna alle landen van Europa.


Onze voertuigen zijn breed inzetbaar en geschikt voor elk type transport.
Door ons omvangrijke wagenpark van meer dan 1000 eenheden zijn wij in staat u optimaal te bedienen.
Deel- en complete partijen kunnen zonder enige problemen in de met u overeengekomen looptijd uitgeleverd worden. Flexibiliteit staat voorop!
Ook heeft Verhoek transportveiligheid hoog in het vaandel staan. Onze voertuigen zijn TUV gecertificeerd, wat inhoud dat we voldoen aan alle Europese veiligheidseisen.

Verhoek kan voor u van onschatbare waarde zijn! Interesse? Neem contact met ons op.

Maar de dienstverlening van Verhoek gaat verder ………!

Special services 
Met onze afdeling "special services" onderscheiden we ons op diverse vakgebieden zoals rollenlogistiek en deurenlogistiek.

Rollenlogistiek
Een groot gedeelte van het wagenpark is speciaal ingericht voor het transport van rollen waar tapijt en kunstgras een belangrijk aandeel in hebben. Hierdoor kunnen wij deze sector optimaal bedienen.
De gespecialiseerde (mobiele) heftrucks, voorzien van een zogenaamde tapijtdoorn, bieden ons de mogelijkheid deze producten probleemloos en zonder schade te handlen.
Jaarlijks moderniseert Verhoek haar vloot om aan de specifieke wensen van haar opdrachtgevers te kunnen blijven voldoen.

Deurenlogistiek
Sinds enige tijd biedt ook Verhoek aan deze branche haar diensten aan. Door de jarenlange ervaring met kwetsbare lengtegoederen zijn de medewerkers van Verhoek zodanig opgeleid dat wij ook deze sector probleemloos kunnen bedienen.

Equipment 
Ook heeft Verhoek een gedeelte van haar wagenpark speciaal ingericht met geavanceerd laad- en losequipement. De indeling van de wagens is speciaal afgestemd op het probleemloos behandelen van deze kwetsbare producten.

Kortom; Heeft u een logistiek vraagstuk? Contacteer ons!
Wij maken graag samen met u een analyse om tegen de beste condities een oplossing te creëren.