348"/
344"/
345"/

Kwaliteit, Milieu en Veiligheid

   

Kwaliteitsmanagement
Verhoek Europe heeft in haar organisatie een afdeling kwaliteitsmanagement ingericht. De afdeling kwaliteitsmanagement binnen Verhoek Europe houdt zich bezig met het voortdurend analyseren en optimaliseren van interne bedrijfsprocessen. Zo zijn wij in staat de dienstverlening naar onze relaties op het hoogste niveau te continueren en waar nodig te verbeteren.

Milieu
Verhoek Europe draagt bij aan het verduurzamen van de samenleving. Hiervoor maakt Verhoek Europe gebruik van de jongste generatie trucks met o.a. de laagste CO2-uitstoot.
Duurzaam ondernemen te samen met het vergroten van de winstgevendheid van het bedrijf vormden de drijfveren voor Verhoek Europe om deel te nemen aan het Lean and Green programma.

Veiligheid
Veiligheid voor milieu, relaties en medewerkers staat centraal binnen onze logistieke activiteiten. Verhoek Europe heeft hiervoor haar eigen opleidingsprogramma's gericht op correct gebruik van equipment, het dragen van de juiste outfit, het naleven van de ter plaatse geldende voorschriften en het zorgdragen van correct persoonlijk gedrag.