348"/
344"/
345"/

Vacature Internationaal Vrachtwagenchauffeur

Ben jij graag onderweg en heb je affiniteit met goederenvervoer?
Dan is de vacature internationaal vrachtwagenchauffeur wat voor jou!

Vanuit Genemuiden rijd je naar verschillende mooie landen in Europa. Als internationaal vrachtwagenchauffeur ben je het gezicht van het bedrijf. Naast de verantwoording van het goederenvervoer, is goede communicatie met klanten een onderdeel van je werkzaamheden.


Profiel:

- Je bent in het bezit van Rijbewijs B
- Je bent in het bezit van Rijbewijs CE of hebt de ambitie om deze te halen*
- Je bent servicegericht en gaat graag met klanten om


Wat bieden wij:

Als Internationaal Vrachtwagenchauffeur bij Verhoek Europe krijg je de kans om veel van Europa te zien. De meeste logistiek dienstverleners transporteren alleen naar Scandinavië. Verhoek Europe transporteert naar Spanje, Engeland, Italië, Denemarken, Zwitserland en Frankrijk.

We vinden het belangrijk dat je passie hebt voor je vak en met veel plezier achter het stuur zit. Je rijdt namelijk veel en lange stukken door heel Europa. Je ziet mooie landen en steden tijdens werktijd.

Wanneer je bij Verhoek Europe komt werken, ben je er van verzekerd dat je voor de rest van het jaar werk hebt met uitzicht op rechtstreeks dienstverband.

Je sollicitatie bestaand uit een motivatiebrief en uitgebreid Curriculum Vitae kun je richten aan: hr@verhoek-europe.com