348"/
344"/
345"/

Vacature Medewerk(st)er Facturatie 

Heb jij ervaring met financiële werkzaamheden en ben je op zoek naar een fulltime baan? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

Verhoek Europe is een internationale logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in het transport van met lengtegoederen zoals vloerbedekking en roldeuren. Verhoek Europe onderscheidt zich door een no-nonsense bedrijfscultuur, waar ervaring en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Met de oorsprong in Genemuiden is Verhoek Europe uitgegroeid tot een professionele, klantgerichte organisatie met vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Engeland. Voor onze hoofdvestiging in Genemuiden zijn wij op zoek naar een:

Medewerk(st)er Facturatie (fulltime)

Wie ben je?

Voor de functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die secuur en zelfstandig kan werken. Belangrijk is dat jij reeds ervaring hebt opgedaan met financiële werkzaamheden en dat facturatie een bekend terrein voor je is. Je bent in staat om systemen te doorgronden en haalt energie uit het stoeien met berekeningen. Als medewerk(st)er facturatie heb je al kennis van het werken met business intelligence tools. Jij moet het leuk vinden om proactief processen te analyseren en te optimaliseren. Het werken in teamverband is voor jou geen probleem en je durft je mening te geven op een constructieve manier.

Wat ga je doen?

Als Medewerk(st)er Facturatie zorg je voor het op tijd en correct invoeren van afgesproken tarieven en stel je de facturen op. Op klantniveau zijn er veel verschillende maatwerkafspraken en dit maakt het werk divers en uitdagend. Ook ga je controles uitvoeren op het gehele orderproces en denk je proactief mee in het optimaliseren van het facturatieproces. Per telefoon en e-mail sta je klanten te woord over inkomende vragen over de facturatie. Zo werk je samen met je collega’s aan een tijdige, adequate en betrouwbare financiële administratie.

Je profiel

·        MBO-4/HBO werk- en denkniveau;

·        Werkervaring in een soortgelijke functie is een vereiste;

·        Je hebt goede kennis van Microsoft Office, waaronder Excel;

·        Je hebt cijfermatig inzicht;

·        Je hebt een proactieve werkhouding en je durft je ideeën en mening te uiten; 

·        Je beheerst de Nederlandse taal en bij voorkeur ook de Duitse/Engelse taal in woord en geschrift;

·        Je bent open, accuraat, stressbestendig en flexibel ingesteld.

Wat bieden wij?

·        Een fulltime jaarcontract, met intentie tot onbepaalde tijd;

·        Flexibele werktijden binnen kantoortijden;

·        De mogelijkheid om vanuit huis te werken;

·        Doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden;

·        Marktconforme arbeidsvoorwaarden (CAO Beroepsgoederenvervoer);

·        Reiskostenvergoeding;

·        Goede pensioenregeling en collectiviteitskorting op diverse zorgverzekeringen.

Ben je geïnteresseerd?
Dan ontvangen we graag jouw cv en motivatie via email: HR@verhoek-europe.com. Voor nadere informatie of eventuele vragen kun je ook bellen met Juray Schutte op telefoonnummer: 038-3851111.