348"/
344"/
345"/

Manager werkplaats

 

Blink jij uit in het aansturen van een team en ben jij een kei in het positioneren en optimaliseren van een afdeling binnen een organisatie? Dan hebben wij de baan voor jou als Manager Werkplaats bij Verhoek Europe. Binnen deze uitdagende functie ben jij eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de eigen werkplaats van Verhoek Europe.

De werkplaats houdt zich bezig met het repareren, onderhouden en APK keuren van onze voertuigen, trailers en aanhangers. Naast deze afwisselende taken zorgt de werkplaats er ook voor dat onze nieuwe voertuigen voorzien worden van laadbakken, deze worden overgezet van andere voertuigen en waar nodig aangepast of gerepareerd.
Als Manager ben jij innovatief en zorg jij ervoor dat alle voorkomende taken binnen de werkplaats efficiënt en effectief uitgevoerd zullen worden. Dit doe je door het creëren van overzicht, het coördineren van taken en verantwoordelijkheden en het erop toezien dat afspraken worden nageleefd. Een belangrijke taak daarbij is het inzichtelijk maken van stuurdata. Met deze informatie willen wij toe naar een werkwijze van continu verbeteren.

Om deze functie naar volledigheid uit te kunnen oefenen is het noodzakelijk dat jij voldoende technische kennis over vrachtwagens bezit. Want alleen zo kan je de bedrijfsprocessen goed analyseren en je afdeling aansturen. Naast het bezitten van technische kennis verwachten wij ook dat jij een echte people manager bent.
 

Hebben wij zojuist jouw perfecte baan omschreven en ben je benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben?

·        Het aansturen van een zelfstandig goed uitgeruste werkplaats;

·        Een goed salaris passend bij je relevante werkervaring;

·        Een bepaalde tijdcontract met uitzicht op een vast dienstverband;

·        24 vakantiedagen, 3,5 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband;

·        Doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden;

·        Leuke collega’s;

·        Een goed pensioen;

·        Werken bij een internationaal familiebedrijf.
 

Klinkt goed! Maar waar kom ik te werken?

Werken bij Verhoek Europe als Manager Werkplaats betekent werken bij een internationale logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in het transport van lengtegoederen zoals vloerbedekking, industriële deuren en zonwering. Wij onderscheiden ons door een no-nonsense en enthousiaste bedrijfscultuur, waar vakmanschap en ervaring hoog in het vaandel staan. Onze oorsprong ligt in Genemuiden en wij zijn uitgegroeid tot professionele, grensverleggende en klantgerichte organisatie waar wij trots op zijn. Met vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Engeland en Tsjechië werken wij met ongeveer 900 medewerkers vanuit 12 vestigingen.

De werkplaats waar jij als manager komt te werken bestaat uit een gezellig team van 18 collega’s. Het team bestaat uit een groep harde werkers, waar altijd ruimte voor een geintje is.
 

Wil jij onze nieuwe collega worden? Dan neem jij het volgende mee:

·        Je bent een people manager;

·        Je hebt ervaring met het aansturen van een team;

·        Je hebt een HBO werk- en denkniveau;

·        Werkervaring in een soortgelijke rol is een vereiste;

·        Een goede beheersing van de Duitse- en Engelse taal, om zo goed te kunnen communiceren met buitenlandse dealers;

·        Je hebt een relevante opleiding afgerond en hebt technische kennis van vrachtwagens;

·        Je bent innovatief en hebt ervaring met het optimaliseren van bedrijfsprocessen;

·        Ervaring met het in kaart brengen en vastleggen van stuurdata;

·        Je bent fulltime beschikbaar en hebt geen 9 – 5 mentaliteit;

·        Een certificaat voor APK-keurmeester Zware Voertuigen is een pré.
 

Vragen of graag solliciteren?

Reageer dan door jouw cv en motivatie te sturen naar hr@verhoek-europe.com of neem telefonisch contact op met HR via +31 38 385 1111.