348"/
344"/
345"/

Meije Smink aangestelt als CEO Verhoek Europe

 

In deze snel veranderende wereld willen wij jullie op de hoogte brengen van een belangrijke organisatiewijziging binnen Verhoek Europe. De directie en de aandeelhouders zijn verheugd u te kunnen meedelen dat de heer Meije Smink (57 jaar) is benoemd tot CEO van Verhoek Europe en op 1 juli 2022 in zijn nieuwe functie gaat starten.

 

De logistieke wereld staat al tijden onder druk en dat geldt ook voor Verhoek Europe. Wij hebben in de afgelopen periode te maken gehad met flinke uitdagingen, onder andere als gevolg van de Brexit, de Corona pandemie en aanhoudende personeelstekorten. De huidige situatie in Oekraïne heeft ook impact op ons dagelijkse werk. De verwachting is dat deze druk in het logistieke speelveld de komende jaren zal aanhouden.

 

Om sneller en beter op alle veranderingen in te kunnen spelen, is het voor ons dan ook een logische stap om een CEO aan te stellen die veel ervaring heeft in de sector transport en logistiek. Wij willen de richting die wij enkele jaren geleden zijn ingeslagen verder uitbouwen met als doel een betrouwbare, moderne en innovatieve organisatie, met veel oog voor service en kwaliteit.

 

Meije neemt 23 jaar ervaring met zich mee en is daardoor goed op de hoogte van de complexiteit in de transport en logistiek. Samen met de directie en onze medewerkers gaat Meije de komende jaren de strategische koers bepalen en invulling geven aan de missie, visie en strategie van Verhoek Europe.

 

De directie van Verhoek Europe kijkt uit naar een plezierige en succesvolle samenwerking met Meije en is blij hem aan boord te hebben.